Силико ООД с нова група продукти – подпокривни, фасадни и интериорни мембрани, лепенки и консумативи за полагането им

Corotop

Силико ООД въвежда нова група продукти, с което обогатява своята гама от висококачествени материали за строителството. Тази група ще допълни вече предлаганите негорими изолации на френската фирма Winco Technologies.

В стремежа си да съдействаме за създаването на качествен краен продукт, ние предлагаме на своите клиенти най-добрите материали, осигуряващи най-висока потребителска стойност по отношение на комфорт и здравословна среда.

Всеки търговец се е сблъсквал в своята дейност с определен процент клиенти, които поставят приоритетни изисквания за най-ниска цена. Това явление ни е добре познато и сме се убедили, че по този начин е трудно да се постигне качествен и траен краен резултат. Ние особено ценим онзи процент клиенти, които търсят най-вече висока ефективност и високи технически параметри и предимства на използвания продукт, и сме готови да посрещнем техните изисквания и очаквания.

Corotop мембрани – тази група включва силно паропропускливи, водоустойчиви, здрави, въздухо-непроницаеми подпокривни и фасадни мембрани.

Corotop Blue 140 представлява трислойна, паропропусклива, много здрава подпокривна мембрана с 3 месеца устойчивост на UV лъчи и с включен лепилен слой от едната страна – 40 мм.

Corotop

Corotop Red Strong 180 е трислойна, паропропусклива, водоустойчива мембрана, която се предлага със самозалепваща лента, улесняваща монтажа.

Corotop

Corotop Power 230 представлява трислойна, силно паропропусклива мембрана с тегло 230 гр/кв.м. Тя има допълнителен мъхест слой от долната страна, който е с попиващи влагата функции за по-добро влагоотвеждане.

Corotop

Corotop Open 200 е предназначена за вентилируеми фасади. Тя е здрава, двуслойна, паропропусклива мембрана с полиуретаново покритие, гарантиращо отлична водоустойчивост, въздушна и ветрова непроницаемост и дълготрайна атмосфероустойчивост.

Corotop

Corotop Oplot 250 се използва за метални покриви. Представлява 3D мултифункционална мрежеста подложка, направена от РР (полипропилен), която действа като разделителен и дренажен слой за по-добра циркулация на въздуха.

Corotop

За да посрещнем напълно нуждите на клиента при монтажа на посочените мембрани, включихме в нашата гама и специализирани хидроизолационни и предпазни лепенки (Corotop FIX, Gerband 386, Gerband 587, Gerband 586, Gerband 940, Gerband 603, Gerband 605.25, Gerband 608, Gerband 617) от наш дългогодишен партньор –Gerlinger GmbH – Германия, които се прилагат основно при изолирането на покриви и фасади.

Заедно с всичко това сме предвидили и необходимостта от използването на силиконов валяк за равномерно притискане и по-здраво лепене, хибридно лепило и уплътнител (Fortax 6600) за залепване на фасадни елементи, подпокривни и стенни мембрани и грунд (Gerband 6300) за ронливи и по-трудно лепливи повърхности. Предлагаме и тези продукти с цел подобряване на лепенето на гореспоменатите различни видове ленти и мембрани.

За контакти и допълнителна информация посетете www.silico-bg.com.

Вижте също...