pixel

Стилни и модерни с PASTELLA GRANDE

Да създадем мечтаната градина е безкраен творчески процес , към който се връщаме всеки сезон вдъхновени с нови идеи как да допълним нейното уникално излъчване. Ако предстои да потърсите подходящо решение и за Вашата градина, а сте почитател на модерните тенденции в екстериорното оформление,  може да се възползвате от предимствата на широкоформатните плочи Pastella Grande.

Ако предпочитате зеленината и желаете тя да има превес  в градината може да подредите плочите Pastella Grande на тревна фуга в елегантна градинска пътека.  Ако мечтаете да създадете “остров” като кътче за отдих, използвайте стилната комбинация от двата цвята на  Pastella Grande- светло сиво и антрацит.  Ако харесвате изчистената картина на едноцветното  решение,  но търсите разнообразие в геометричните форми, може да се възползвате от комбинацията от формати, като съчетаете Pastella Grande 60×40 с плочи Pastella 40×40. Независимо кой вариант ще изберете крайният резултат е стилна и модерна градина. 
    
През месец май може да се възползвате от Pastella Grande с подарък – Щипки за монтаж на широко-форматни плочи. Предложението е част от кампанията “Продукт на месеца”, а повече за нея може да разберете на  www.semmelrock.bg или като посетите мострената ни градина.
 

Може да харесате още...