pixel

Тъмни и наситени цветове от Ceresit – цветова линия Intense Colour System

„Хенкел България” ЕООД представи нова, уникална линия с тъмни и наситени цветове Intense Colour System, вдъхновени от природната красота на скъпоценните камъни. Тази специална палитра е създадена да позволи на архитекти и инвеститори да изберат цвят на фасадата, спрямо най-новите тенденции (интензивни и наситени цветове). 36 различни цвята са  групирани в 7 цветови групи от изумрудено зелено и диамантено сиво.

Специалните цветове за много специална мазилка
Ceresit Intense Colour System е изцяло нова цветова линия, предназначена за Еластомерна мазилка Ceresit CT 79 Impactum. Ceresit CT 79 е разработена с най-новите технологии с цел да бъде устойчива на резки климатични промени.

Основни характеристики:
• изключителна гъвкавост, подсилена с комбинация от стъклени, въглеродни и полиакриламидни фибри
• изключителна устойчивост на атмосферни условия
• изключителна устойчивост на механични повреди – 100 J
• изключителна устойчивост на резки климатични промени
• подходяща за тъмни и интензивни цветове (с HBW индекс под 5%*)
• самопочистващ се ефект (висока устойчивост на замърсяване)
• висока водоустойчивост
• устойчивост на цвета

Какъвто и цвят да бъде избран за фамилна къща, многофамилна или публична сграда със система Ceresit Impactum и мазилка Ceresit CT 79, този цвят ще остане интензивен и чист за дълги години.

Вижте как ще изглежда Вашата фасада с тъмни и наситени цветове Ceresit

Използвайте приложението на Ceresit – Оцветете Вашия дом, което позволява да направите визуализация на Вашата фасада. Вие можете да създадете Вашата собствена цветова композиция или да изберете готова от зададените предложенията. Можете да намерите приложението на www.ceresit.bg.

Примерни визуализации на къщи:

Повече информация за цветова линия Intense Colour System и Еластомерна мазилка Ceresit CT 79 можете да намерите на www.ceresit-impactum.com и www.ceresit.bg

* Това е Коефициент на светлопоглъщане (HBW индекс), който определя цветовете. Колкото по-нисък е той, толкова по-високо е поглъщането на светлината. Ceresit CT 79 е изключително гъвкава и може да бъде оцветена дори и в интензивни цветове с HBW индекс под 5%, докато стандартните мазилки могат да се използват само в светли цветове с HBW индекс над 20% – 25%.

Може да харесате още...