Топлоизолация без опасни емисии с тухли Poroton 

Schlagmann Poroton

В топлите периоди, комбинирани с висока относителна влажност, се отделят значително количество химически вещества от строителните материали, които често оказват неблагоприятно влияние върху здравето и благоденствието на живущите. Поради това все по-голямо внимание се обръща на строителните материали с ниски емисии още в началната фаза на строителството.

Schlagmann Poroton

Немската компания Schlagmann Poroton предлага тухли без замърсители или алергени, поради което продуктът е удостоен с три екологични етикета. Тухлите също така имат способността да абсорбират влагата и да я освобождават отново с времево закъснение. По този начин се избягва образуването на плесен или мухъл при съответната, правилна вентилация. Капацитетът за съхранение на топлина на този материал също така предоставя температурно регулиране, като намалява екстремните пикове през лятото и и през зимата.

Schlagmann Poroton

Пълните с перлит POROTON®-T7®, -S8® и -S9® тухли са първите климатично неутрални тухли, благодарение на които може да се спести енергия и да се избегнат вредните емисии.

За повече информация: Schlagmann Poroton

Вижте също...