Зимата – подходящ сезон за ремонти

caparol

Желананието е от вас, идеите и продуктите – от Caparol.

Всеобщо мнение е, че зимата не е подходящ ремонт за ремонт. Не може да се боядисва, тъй като съхненето отнема време, а и боята мирише, не може да се прави топлоизолация, тъй като лепилото ще замръзне и какво ли още не. Всички тези предразсъдъци в миналото!

Интериорните бои на Caparol се отличават с редица предимства:
– изсъхват много бързо;
– без вредни изпарения;
– без неприятни миризми;
– подходящи за хора с алергии;
– много добра покривност;
– могат да се почистват;
– устойчивост на цвета;
– огромен избор на нюанси – 4млн.;
– огромен избор на нюанси – 4млн.

От самото си основаване, най-важната цел на Caparol е да създава нови стандарти за качество в индустрията – по отношение на екологично чисти и здравословни продукти.

Indeko-plus e първата в света минимизирана емисионно и несъдържаща разтворители, боя за интериори. Доказано безвредна, бързосъхнеща и без неприятен мизис, Indeco-plus се отличава с много добра покривност и бързо съхнене, което я прави много подходяща за целогодишно полагане.

За постигане на добър микроклимат и за перфектни повърхности, специалистите на Caparol са разработили SylitolBio-Innenfarbe. Eстествената алкалност на свързващото вещество продуктът възпрепятства появата и развитието на бактерии, мухъл и други гъбични образования. SylitolBio-Innenfarbe притежава сертификат „Предназначен за алергични лица”, издаден от RW TÜV Essen.

caparol

Latex Hygiene е супермиеща се дисперсионна боя, с наситено бял цвят, перфектна за изпълнение на повърхности, които се нуждаят от ефективна антимикробна защита в помещения с високи хигиенни стандарти.

Capasan е уникална интериорна боя с фотокаталитичен ефект за подобряване качеството на въздуха в помещенията. Специалните пигменти и светлинната енергия спомагат за разлагането на органичните вещества върху покритието. Освен това боята намалява ефекта на миризмите в помещенията, като свежда до минимум тютюневия дим и готварските миризми.

Продуктите на Caparol гарантират висока стойност и първокласно качество: използват се само най-добрите суровини, а цялостния контрол на качеството в производството, осигуряват екологичност на продукцията и здравословен климат у дома.

Ако пък искате по-нестандартен, декоративните мазилки са идеалното решение!

За контакт и повече информация – Caparol.

Може да харесате още...