pixel

Архитект Серафимов стана „Личност на годината в строителния бранш“

Архитект Серафимов

За шеста година „ДА Консулт” – издател на сп. „1към1 в строителството” и строителен портал www.1kam1.com,  раздаде свойте награди  на личностите в строителния бранш на бляскава церемония, провела се снощи, 4 април, в столичния клуб Син Сити.
 
За личност на годината бе обявен арх. Танко Серафимов от „Ателие Серафимов архитекти” за работата си по проекта Централно управление на Алфа Банк България.  Той стана победител и в категория „Архитект на годината“, където бе сред номинираните заедно с арх. Калин Диков, арх. Делян Стефанов, арх. Атанас Панов и арх. Раймондо Флакомио. Статуетката „Личност на годината в строителния бранш” връчи инж. Светослав Глосов – председател на Камарата на Строителите в България. Инвеститор на 2012 г. е Добромир Петров от „Шарлопов и Петров”, титлата „Строител на годината“ спечели инж.

Георги Станилов за Бизнес център „Станилов”. който спечели и онлайн гласуването в категорията. Инж. Велин Александров бе обявен за „Търговец на годината“, а фирма „Рьофикс България” победи опонентите си и бе изабрана за „Производител на 2012“. „Дорма България” грабна статуетката за „Устойчиво развитие“, а идеалният енергиен щит на „Фибран България” бе признат за най-добрия продукт на 2012.

наградени

С малка преднина пред арх. Климентин Чернев от „Алукьонигщал” и инж. Георги Станилов от „Станилов” ЕООД,   наградата на публиката спечели инж. Красимир Христов от фирма Рьофикс България. Така 125 – годишната компания си тръгна от събитието с две статуетки.

Рьофикс Красимир Христов

Журито на тазгодишното издание на конкурса бе в състав: арх. Ваня Мянкова – управител на арх. студио „Ваника 2” ООД, инж. Венета Новакова – R&D директор на ЕTEM Груп, собственикът и управител на Сдружение Топливо АД – Васил Щраков, г-н Стефан Костов – управител на Ардекс България, г-н Тошко Колев – Изпълнителен директор на Балканстрой АД  и Ани Дамянова – издател на онлайн списание „ 1към1 в строителството”. Седмият член на журито беше публиката, която в продължение на месец и половина имаше възможност да гласува онлайн за своите фаворити.

Водещ на церемонията бе Деси Банова, а за отличното настроение на гостите се погрижиха Поли Генова, рап група „Скандау”, огнено шоу „Дивинитас“ и Раул Торес.

Поли Генова

Спонсори на събитието бяха Сдружение „Топливо”, „Ардекс България”, „Алукьонигщал”, „Мапей България”, „Изола Петров” и bar&dinner „Абажур”.

Може да харесате още...