pixel

Брандирани камиони ще промотират i.nova по българските пътища

Почти година след официалното представяне на брандинговата система и i.nova в България, Девня Цимент и Вулкан Цимент продължават да повишават разпознаваемостта на марката на национално ниво чрез развиването на нови комуникационни средства, които ефективно предават мисията на i.nova.

През септември 2014 г. по време на символична церемония Ръководството на компанията и екипът на i.nova официално откриха два от петте новобрандирани циментовози. Изпълнителния Директор, заедно със собственика на партньорска транспортна компания лиснаха менче с вода с пожелание за късмет и успех.

Ребрандираните камиони ще позволят посланието за иновации и представяне, въплътени в концепцията на i.nova всекидневно да достигат до хиляди хора и още повече ще допринесат за подсилването на имиджа на Девня Цимент и Вулкан Цимент. Амбицията е в краткосрочен период още 10 камиона да бъдат брандирани с цветовете и символите на i.nova като изключителен пример за богатото и диверсифицирано продуктово портфолио на компанията, което е най-широкото сред  циментопроизводителите в страната.

Благодарение на постоянните усилия и умелите действия на екипите на Девня Цимент и Вулкан Цимент i.nova  се превръща във все по-разпознаваема марка в България – еквивалент на качество и топ представяна за всяко желано приложение.

Може да харесате още...