Големите малки действия в Сен-Гобен


На 9-ти октомври нашето внимание беше насочено към околната среда, здравословния начин на живот и безопасността. Saint-Gobain празнува деня на здравето и сигурността в работата под мотото на EHS yes!

Въз основа на добре установена система от правила Saint-Gobain се стреми към непрекъснато намаляване на всички рискове, както на работното място, така и в ежедневието.

В България, се присъединихме към всичките си колеги по света с различни инициативи през целия ден. Тази година основен акцент е безопасността при шофиране. Благодарим на SAFETY DRIVING ACADEMY и Димитър Илиев за невероятно интересната и актрактивна презентация.

Очакваме с нетърпение следващите ни съвместни обучения. С интерес премина специална лекция по ергономия, която ни показа как да избягваме травмите на работното място.

Малките неща, които всички ние вършим, правят промяната. Ние, в Saint-Gobain, избрахме 10 малки стъпки, с които се ангажирахме и се надяваме, че ще мотивираме и вас да се включите. Заедно можем да постигнем повече.

Saint-Gobain

Вижте също...