На гости в шоурума на Винербергер


Водещата компания Винербергер за втори път порещна гости в шоурума си на 26-ти и 27-ми октомври по време на специалните Дни на отворените врати. В непосредствен личен контакт с посетителите специалистите на Винербергер имаха възможност да вникнат в проектите им и да предложат най-добрите решения според конкретните им нужди.

Събитието представи в по-различна обстановка и чрез неформален разговор продуктите и услугите на компанията. Предложено бе по-специално отношение към клиентите и различна от традиционните щандове на изложения за строителни материали презентация. Гостите имаха възможност да получат качествена индивидуална консултация и достатъчно време да се запознаят и да разгледат всички продукти.

Нов момент беше осигурената възможност на посетителите чрез виртуална реалност (VR) – бързо и лесно да видят как се работи с всеки продукт. Желаещите да упражнят уменията си имаха възможност да изграждат стени с новия керамичен блок Porotherm 38 W.i Plan и да редят покриви с модела керамични керемиди Tondach Biber. VR без съмнение беше гвоздеят на събитието.

Вижте също...