Обявен е архитектурният конкурс Wienerberger Brick Award

Обявен е най-големият некомерсиален архитектурен конкурс Wienerberger Brick Award. От 2004 г. до сега на всеки две години международно жури открива и награждава най-креативните и най-интересните архитектурни проекти от цял свят, реализирани с използването на керамика. В конкурса са участвали много от най-известните световни архитекти и проектанти.

Винербергер кани всички български архитекти и проектанти да се включат в националната селекция, която вече е отворена за участие.

През годините конкурсът е доказал, че тухлата е универсален и изключително многообразен строителен материал с огромно поле за различни приложения, който може да  се използва за осъществяване на най-смелите и креативни архитектурни решения, за иновативни и съвременни проекти. Чрез конкурса може да се проследят съвременното развитие и тенденциите в световната керамична архитектура.

Наградите Brick Award ще бъдат връчени през 2020 година. Номинации за това издание се приемат до 10.12.2018 г.

Повече информация за конкурса, условията на участие и регистрацията.

Българските участници, регистрали се чрез формата за кандидатстване имат шанса да спечелят един от 18-те архитектурни алманаха – Brick Book ’18!

За повече информация:
арх. Николай Иванов
М +359 885 110 756
[email protected]

Вижте също...