pixel

Ондулин е вече част от новата международна група Ондура

Ondura

Защита преди всичко!

В началото на месец април 2021 беше създадена нова интернационална индустрилна група за хидроизолационни решения и системи за сгратите с името Ондура груп.

Ondura

В това ново сдружение влизат три международни компании, които са лидери в областите, в които работят и се развиват:
Onduline – световен лидер в системите за леки покриви;
Alwitra – водещ немски производител на високоефективни хидроизолационни системи за хоризонтални покриви;
CB – водещ европейски производител на фолиа за скатни покриви и фасади, както и аксесоари за покриви.

Ondura

Ондура се базира на индустриалния опит, познанията на пазара и международното присъствие на тези три марки. Приходите от продажби на новосъздадената група възлизат на 350 млн. евро, с 2000 служители в 32 държави и 13 завода в 9 различни държави.

Ondura

Мисия на групата е да защити хората и тяхната собственост от вода и вятър. От тук идва и мотото на групата – Защите преди всичко, а покривът е основната защита на сградата.

Ondura

Предвид важността и позицията на трите марки на съответните им пазари, Alwitra, CB и Onduline ще продължат дейността си независимо, като същевременно ще се стремят да максимизират синергията и възможностите за съвместни решения и удовлетворение на крайните клиенти и партньорите.

Ondura

Екипите на Alwitra, CB и Onduline са доволни от създаването на тази нова група, която ще им позволи да предложат постоянно разширяваща се гама от решения и иновации. Общата цел остава същата: Пълното удовлетворение на всеки, който ползва услугите и решенията, предлагани от Ондура.

Може да харесате още...

Izolacii.eu