pixel

Приключва промоционалната кампания „Ден на Зидацем” 2013 г.

Devnya Cement

„Девня Цимент” АД и „Вулкан Цимент” АД  приключват промоционалната си кампания „Ден на Зидацем” 2013 г.

На 5-ти март 2013 г., „Девня Цимент” АД официално стартира своята рекламна кампания Ден на Зидацем в избрани търговци на дребно в цялата страна, насочени към продукта Зидацеммногофункционален цимент, специално предназначен за приготвяне на разтвори в съответствие с европейския стандарт за  зидарски цименти БДС EN 413-1.

От началото на тримесечната кампанията „Ден на Зидацем”, 41 клиентски обекта в 24 града бяха посетени от специалисти на Девня Цимент, които демонстрираха възможностите за приложение на продукта Зидацем пред широка аудитория от строителни предприемачи, инженери и строители. Изразявайки голям интерес към продукта, гостите потвърдиха своята положителна оценка относно консистенцията и свойствата на продукта, като повдигаха въпроси по темата на практическите продуктови приложения.

Devnya Cement Zidacem TV

Над 1000 участници имаха уникалната възможност да участват в месечната томбола за телевизор LG и за голямата награда в края на промоционалната кампания.  Тримата спечелили 32-инчов телевизор LG са г-н Недко Тодоров от Варна, г-н Тошко Петров от Варна и г-н Милен Хаджийски от Смолян.

Devnya Cement Zidacem Pegeuot

На 4-ти юли печелившият на голямата наградаскутер пристигна в шоурума на Пежо във Варна, за да получи своя чисто нов скутер Зидацем, официално предаден му от Изпълнителния Директор на Девня Цимент АД и Вулкан Цимент АД господин Серж Шмит пред представители на отдел Продажби и Маркетинг на компанията. Победителят, г-н Александър Борисов, директор на Професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров“ гр. Сливен придружен от Търговския Директор на „Терснаб” АД Сливен – мястото, където победителят е предоставил своя билет, изразиха личната си благодарност за успешното провеждане на кампанията и ценното партньорство, което съществува между фирмите.

В компанията на търговеца на дребно, победителят потвърди подкрепата си за иновативния продукт Зидацем, изразявайки доверието си в бъдещото му позициониране на българския пазар.

Може да харесате още...