pixel

Ремонтират Дунав мост с продукти на Мапеи

Мапеи

Ремонтират проблемния участък на Дунав мост при град Русе с продукти Мапеи.

Проблемът с възникналия отвор на платното на Дунав мост и необходимостта от намиране на бързо и професионално решение, беше решен с помоща на три от висококачествените продукти на Мапеи и фирмата изпълнител на ремонта „“Девня Трейд’’ ЕООД – Варна.

500 кг. MAPEGROUT SV FIBER – бързостагящ и втвърдяващ разтвор на циментова основа с твърди стоманени фибри, използващ се за репарация на стоманобетонни конструкции и  транспортни съоръжения беше излят в отвора след прецизното отстраняване на компроментирания бетон. Благодарение на техническите харектеристики на продукта – бързина на втърдяване и висока механична якост, обектите с подобен вид репарираща дейност могат да бъдат пуснати в експлоатация само след 3 часа.

MAPEGROUT SV FIBER

На последващ етап ще се извърши плагането на още 6000кг. – специален разтвор за структурна поправка на бетон  MAPEGROUT COLABILE. Дилатационните фуги в участъка също бяха обект на този частичен и бърз ремонт и бяха прецизно изпълнени с двукомпонентен, полиуретанов уплътняващ материал на Мапеи – MAPEFLEX PU 65.

Мапеи MAPEFLEX PU 65

Може да харесате още...