pixel

Решения за керамични стени и покривни системи на „Стройко 2000“

Винербергер и Тондах отново ръка за ръка на есенното издание на „Стройко 2000“ в НДК.

От днес посетителите на есенното издание на „Стройко 2000“ ще могат отблизо да се запознаят с новостите в продуктите и услугите на Винербергер и Тондах, да зададат своите въпроси и да поставят своите проблеми.

„Винербергер и всички фирми от групата на Винербергер предлагат цялостни решения за построяването на един дом, а не просто тухли, керемиди, тръби и настилки“. Така инж. Цанко Миланов представи двете фирми Винербергер и Тондах, които участват отново под един покрив на нарочна пресконференция на организаторите на изложението „Стройко 2000“.

Като дългогодишен партньор в изложението Стройко – още от създаването на българския клон – Винербергер винаги се стремила да бъде близо до своите клиенти и да предложи не просто тухла, а цялостно решение, съпроводено от технически консултации, гъвкави обучения и всеобхватен сервиз, дори и в следпродажбения сервиз. Придобиването на фирми като Земелрок (решения за настилки и ландшафтна архитектура), Пайплайф (пластмасови тръби), Щайнцойг Керамо (керамични тръби) и дяловото участие в Тондах (керамични керемиди и аксесоари за покривни системи) е ясен знак, че Винербергер вижда потенциалите на пазара и се ориентира според нуждите му. Вслушването в пазара е показано и чрез новите продукти, разработени от компанията.

Може да харесате още...