pixel

Rockwool стартира своя нов уебсайт на български език

Имаме удоволствието да ви уведомим за стартирането на нашия нов уебсайт, характеризиращ се с улеснена навигация и съвременен интерфейс, съдържащ актуална информация за нашите продукти и услуги.

Rockwool

Aктуализирали сме информацията в новите и в съществуващите страници. Сега вие можете да намирате подробна информация за характеристиките 4 в 1 на продуктите на Rockwool, като използвате достъпа до симулатори с интерактивна информация, както и до цялото съдържание, предвидено за изтегляне, което ви е необходимо за да научите повече за Rockwool.

Rockwool

Основната ни цел беше създаването на удобен и лесен за използване уебсайт. Благодарение на новата структура с по-малък брой йерархични нива, новият дизайн дава възможност на потребителите да намират бързо информацията, която им е необходима и да разберат, ”Защо Rockwool” представлява най-добрия избор.

Надяваме се, че с удоволствие ще използвате нашия нов сайт, откривайки всички необходими опции и подробна информация. Бихме желали новият уебсайт да бъде инструмент, съдействащ за развитието на нашите бизнес отношения.

www.rockwool.bg

Екипът на Rockwool България

 

Може да харесате още...