pixel

Винербергер организира поредица от уебинари

webinar

Направете своя информиран избор!

Строите или реновирате? Писнало Ви е да обикаляте и да разпитвате? Поставяте въпроси, на които не получавате желаните отговори? Нямате време да ровите из мрежата?
Ако това Ви звучи познато, значи имате нужда от цялата информация на едно място и то от извора.
Разбираме как се чувствате и затова сме подготвили серия от уебинари от 17 юни до 15 юли, които ще отговорят на всичките Ви въпроси по един разбираем и концентриран начин, без да губите време и да се лутате между хиляди източници. Почерпете информацията от извора и то точно по темата, която Ви интересува.
За вас сме подготвили следните няколко теми, които ще развием в няколко последователни седмици.
Всяка сряда от 16:00 ч. ще бъдем на Вашето разположение и ще Ви зареждаме с необходимото, за да направите своя информиран избор.
Еднослойни стени с Porotherm – ключов фактор за комфорта на обитаване
17.06.2020 – 16:00 ч.
с лектор инж. Петър Петров – Мениджър продажби
Стените са тези, които ни ограждат и пазят от околния свят, но рядко се замисляме, доколко добре си вършат работата, докато не се сблъскаме с конкретни проблеми. Да помислим за правилния избор на материал за стените за нашия дом, защото къщата всичко си мени, но стените – не!
Регистрирам се!
Покриви Tondach – как да избера подходящата система керемиди?
24.06.2020 – 16:00 ч.
с лектор инж. Диана Бонкова – Продуктов мениджър
Дали строим нов покрив или ремонтираме стар, неминуемо се сблъскваме с този основополагащ въпрос: “Как да знам, коя система е най-подходяща за моя покрив?” Е, Винербергер има лесен отговор на този въпрос!
Регистрирам се!
Задължителните аксесоари за един здрав покрив Тондах
01.07.2020 – 16:00 ч.
с лектор инж. Диана Бонкова
Мнозина вярват, че покривът се състои само от керемиди. За да устои на капризите на времето обаче, той се нуждае и от правилните аксесоари.
Покривните решения Tondach предоставят пълна система от висококачествени керемиди, керамични и некерамични аксесоари.
Изграждането на покрив изглежда сложен процес, но с цялостни покривни системи Tondach сложните неща стават лесни. Разберете как от нашия уебинар.
Регистрирам се!
Енергийната ефективност на nZeb сградите и е4 концепцията на Винербергер
08.07.2020 – 16:00 ч.
с лектор инж. Петър Петров – Мениджър продажби на Винербергер и с любезната подкрепа на ЕнЕфект Консултинг ЕООД
Енергийната ефективност е една от основните характеристики на устойчивото строителство. Идеята е да получим максимални ползи при минимални разходи, запазвайки комфорта на обитаване. При перманентно покачващи се цени на енергийните носители, сградите с почти нулево потребление на енергия са оптималното решение за това. Как концепцията е4 на Винербергер се въплъщава в това решение, предстои да разберете.
Регистрирам се!
Коминни системи Винербергер – надеждната пожарозащита за дома
15.07.2020 – 16:00 ч.
с лектор инж. Петър Петров – Мениджър продажби
Камината е един от елементите, които изплуват в съзнанието, когато си представяме един комфортен дом. Припомнят ни за домашния уют, топлотата и семейното огнище. Те са метафора за един „топъл“ дом в пряк и преносен смисъл. Не можем обаче да си представим камина без комин. Как да си осигурим максималната пожарозащита, за да се насладим на топли и уютни зимни дни, е ключов въпрос, който трябва да си поставим още днес, преди зимата да ни е изненадала.
Регистрирам се!

Може да харесате още...

Izolacii.eu