pixel

Винербергер стартира своя онлайн игра

Wienerberger

Включи се в играта и спечели!

Тухла по тухла с Винербергер!

В продължение на няколко седмици всеки ден най-голямият производител на тухли в света – Винербергер ще задава по един въпрос на своите почитатели, който ще има пряко отношение към компанията и произвежданиете от нея продукти.

Стремежът на фирмата е да запознае аудиторията с интересни и любопитни факти, представени в игровална форма. Участниците натрупали най-много точки за всяка седмица, а именно 10 на брой участника, ще получават награда, а за целия период на играта натрупалите над 1000 точки ще участват в томбола за големите награди.

Състезанието със сигурност ще бъде лесно и забавно за участниците, тъй като към всеки въпрос има и линк за допълнителна информация, чрез който ще научите и правилния отговор. По този начин всички влезли в играта ще могат да научат нещо ново за компанията, а същевременно с това и да се забавляват. 

Wienerberger play

Играта позволява да поканите и свои приятели в надпреварата, като за всеки един от тях ще ви бъдат добавяни допълнителни бонус точки.

Винербергер ще информираме участниците всеки понеделник, кои са победителите от предходната седмица във своята страница във Facebook – тук!

Играта определено цели да покаже колко добре познавате Винербергер и продуктите им!

Приятна игра!

Може да харесате още...