За поредна година Винербергер отваря вратите си за Вас!


Този път Винербергер ще предложи нещо ново и различно в “Дните на отворените врати”, а именно 2 дни, в които всеки който се интересува от компанията и предлаганите от нея продукти ще може да посети шоурума и да се запознае с тях.

Идеята е в непосредствен личен контакт специалистите на Винербергер да вникнат в проектите на посетителите, като им предложат най-добрите решения според конкретните им нужди.

Компанията и нейните служители ще предоставят:
Персонално отношение към всеки посетител в рамките на 2 дни;
Персонална консултация за предстоящ ваш проект (БОНУС), като за целта е необходимо да предоставите цялата налична техническа информация (чертежи, планове);
виртуална реалност (БОНУС).

За малки и големи в “Дните на отворените врати” ще бъде предоставена специална разработка на симулация на виртуална реалност, където посетителите ще могат да симулират изграждане на стени с новия керамичен блок Porotherm 38 W.i Plan и редят покриви с керамични керемиди Tondach Biber.

Винербергер очаква своите посетители на 26-ти (петък) и 27-ми (събота) октомври в своя шоурум на адрес: ул. “Св. Пимен Зографски” 4, Бизнес сграда 2, етаж 3.

Записвания и регистрация.

Вход свободен, места – ограничени!

На 26-ти октомври (петък) при желание от ваша страна за персонална консултация арх. Николай Иванов от Винербергер ще бъде на ваше разположение.

Вижте също...