pixel

Майски семинари за значимост на екологичните и естетични решения за защита и преобразуване на нашата среда

Semmelrock

Приоритет на Винербергер и Semmelrock е опазването на околната среда и използването на екологични решения за ландшафтното оформление в градската среда. Ето защо през месец май компаниите организират два уебинара, с които да повишат инофрмираността на обществото за важността от далновидното планиране с грижа за земята и бъдещите поколения. По този начин двете компании продължават усърдната си работа по цялостна промяна в мисленето за света, природата и човека.

Какво да очаквате от събитията?

Semmelrock

Уебинарът на 11.05.2023 ще бъде на тема: „Намаляване на екологичния отпечатък на строителството посредством употребата на бетони с рециклирани добавъчни материали“ и ще засегне темата за екологичния отпечатък, който строителството оставя, а той далеч не е малък, като разгледа кои са възможните и адекватни решения за намаляването му в контекста на устойчивото развитие на обществото. Гост лектор ще бъде доц. д-р инж. Румяна Захариева – Ръководител катедра Строителни материали и изолации, Строителен факултет УАСГ.

Semmelrock

Уебинарът на 18.05.2023 ще бъде на тема: „Използване на системни решения при ландшафтно оформление“ и има за цел да разкаже за целия процес по създаване на един проект – от идеите за външно оформление, през професионалната консултация на различните етапи на изпълнение, до индивидуалния подход при нестандартни проекти. Лектор на събитието ще бъде Николай Димитров – мениджър продажби  Инфраструктурни проекти в “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД.

За повече информация и още теми в развитие – Винербергер.

Може да харесате още...