pixel

Semmelrock с нова, разширена мострена градина

semmelrock

На 31.05.2023 г. Semmelrock откри изцяло ново допълнение към мострената градина, с дизайн, вдъхновен от модерните тенденции в света на ландшафтното оформление.

Новата зона, разположена на площ от 600 m², беше официално открита от управителя на ‘’Земелрок Щайн унд Дизайн’’ ЕООД, инж. Цанко Миланов, а гостите бяха посрещнати сред озеленена градина местни и декоративни растителни видове. На събитието присъстваха дългогодишни партньори на компанията, дистрибутори, архитекти и журналисти, на които бяха представени най-новите предложения в продуктовата гама на Semmelrock.

Semmelrock

Както стана ясно от срещата, проектът на ландшафтния архитект Йоанна Алексиева – консултант в ‘’Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД, отлично хармонира с познатата мострена градина от 1200 м² и се е превърнала в неотделима част от нея.

Екипът на Semmelrock представи над 20 нови уникални за България продукти с луксозни повърхности и оригинален дизайн, отговарящи на най-съвременните методи на оформление в Модерен и Средиземноморски стил, които са еталон за технологичната експертиза на бранда. Такива са например плочите Granitto, които са произведени изцяло с патентована технология и нямат аналог на пазара. Новите попълнения са част от голямо-форматни плочи, превърнали се в тренд през последните години и достигат впечатляващите размери от 120x80x10 cm. За първи път в мострената градина за клиентите на Semmelrock е достъпна и серията Carat с разнообразни цветове и повърхности. Плочите са произведени по иновативната технология Hermetic. Портфолиото на бранда е съставено и от допълнителните елементи, като стъпала и бордюри, като олекотените решения Modulesca и Steinfix. При тях не е необходимо замонолитване, а при необходимост може да се извърши и демонтаж. Със системите Modulesca и Steinfix можете да спестите време от подготвителни дейности.

Semmelrock

Arte Сегментен паваж с дебелина 10 cm вече може да бъде видян и в една от многото си възможности за полагане. Този изключително функционален продукт вече може да се види положен, освен в дъговидна и вълнообразна форма, и като алтернативно решение за оформяне на завои с различни радиуси.

semmelrock

Специален акцент в градината е английската градина, изпълнена със системата за огради Rainbow в комбинация с плочи Granitto.

semmelrock

Semmelrock се отличава с индивидуален подход, който отговаря на специфичните изисквания на клиентите. Всеки посетител има възможност да получи индивидуално обслужване от ландшафтните архитекти на компанията, които с удоволствие ще ви предоставят допълнителна за продуктите. За целта само трябва да запазите час за консултация.

Semmelrock е марка на Wienerberger с модерна индустриална база и ефективна производствена и дистрибуторска мрежа в Централна и Източна Европа. Заводът в България е открит 2009 година, а повече информация за продуктите и дейността на фирмата в България можете да намерите на сайта на компанията.

Може да харесате още...

Izolacii.eu