Тондах представя своя Visualization tool

TONDACH Visualization tool

Осигуряването на цялостни системни решения за изграждане на сигурен и здрав керамичен покрив заема централно място в политиката на Тондах България. Прилагането на комплексен подход при работата с клиентите и предоставянето на професионална консултация спрямо техните изисквания и желания, са необходимото допълнение към цялостното портфолио от продукти и услуги, предлагани от компанията.

Продължение на тази политика е новото уеб-базирано приложение TONDACH Visualization tool или както му казват неговите създатели на галено – TONDACH® Visu. Инструментът е създаден с цел улесняване на потребителя в процеса на онагледяване на  неговия нов или обновен скатен покрив, като предоставя възможността за всевъзможни комбинации и избор на тип покрив, на модел керамични керемиди, на цвят и начин на подреждане.

TONDACH Visualization tool

Тондах Визу може да бъде намерен ето тук, където всеки от нас би могъл да развихри въображението си. С приложението се работи изключително лесно, като в сайта могат да бъдат намерени допълнителни инструкции за работа и директна връзка с техническата информация на всеки един от избраните продукти. Опциите да се съхрани, сподели и разпечата направеният избор са чудесен начин да споделиш и вдъхновиш хората около себе си за един от най-приятните моменти от изграждането на новия ни дом – коронясването му с керамичните покриви TONDACH®.

TONDACH Visualization tool

Вижте също...