Всичко за комбинираните формати

Semmelrock

Планирате промяна в дизайна на пространството около вашия дом? Semmelrock предлага най-подходящото решение, съобразено с вашите индивидуални изисквания и добрата функционалност. Комбинираните формати дават отлична възможност за аранжиране на външното пространство около сградите. Те предоставят максимална гъвкавост на пространството, за което планирате поставянето на настилка.

Продуктовата гама на фирмата включва голямо разнообразие от комбинирани формати с модерен дизайн, подходящи за зони с различни натоварвания. Независимо дали търсите паважи или плочи за пътеките, терасата, верандата, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома, комбинираните формати притежаващи разнообразна визия и оригинален дизайн ще създадат комфорт и уют във Вашето любимо място на открито.

Комбинираните формати ви дават възможност за множество варианти на редене и постигат единство по отношение на визията, благодарение на различните по големина елементи с една и съща визия на повърхността. Всеки елемент е създаден спрямо размерите и формите на останалите, така че всички серийни части да паснат идеално. Сменяйки мястото и посоката на различните елементи, може да се покрие всяка площ, като се минимизира технологичната фира поради вариативността на отделните формати.

Semmelrock

Основно предимство на комбинираните формати е способността да разгръщат потенциала на площта, като придават индивидуален характер и усещане за идентичност. Това повишава възможността за различни креативни решения, в зависимост от приложението на обекта. Впечатлете всяко око с повтаряемостта на отделните геометрични фигури или артистичният прочит на разнообразните комбинации от размери.

Нарастващата гама от продукти, създадени в комбиниран формат, дава възможност за по-големи възможности при размерите, отговарящи на нуждите на конкретния клиент и специфичните размери на всеки обект. В зависимост от това дали във Вашия проект преобладават строго геометрични линии или пейзажно оформени пространства с наличие на дъговидни и кръгови участъци, нашата гама от продукти е готова да отговори и на най-претенциозните изисквания за ландшафтни оформления.

Semmelrock

Модели за полагане на комби форматите

Създайте модел

Semmelrock

Създайте своя уникален повтаряем модел, който най-добре отговаря, както на естетическите изисквания, така и на характерните размери на пространството. Уверете се, че общата форма се повтаря преди да продължите към следващата стъпка.

Запълнете шаблона

Semmelrock

Запълнете формата на шаблона, като повтаряте основната фигура. Имайте предвид, че дори и леки размествания в позицията на някои от елементите, могат драстично да променят външния вид на шаблона. За да улесним този процес за Вас, създадохме различни комбинации от растерни схеми с приложена разходна норма към всяка една от тях. Повече от нашите предложения можете да видите тук.

Semmelrock

Монтаж и логистика

Процесът на монтаж и логистика на комби форматите е значително улеснен, благодарение на производството и доставките на различни размери в един пелет, което е голям плюс, тъй като допълнително съкращава разходите по реализация на обекта. Относно цветовата повърхност и постигане на равномерност на цветовете на застланата площ, препоръчваме да обърнете внимание при смесеното вземане на единични продукти от няколко палета. Те трябва да бъдат положени от правилната страна нагоре. Производството на комби форматите е достатъчно добре оптимизирано, за да съкрати времето, което позволява реализирането на не един, а няколко размера.

Продукти с комби формати

Приложение на комби форматите с продукти от гамата на Semmelrock

Semmelrock

За да постигнете идеалния завършек на пространството около настилката, можете да фиксирате с PVC профил Steinfix, благодарение на който ще постигнете оптимално ценово решение и бързи срокове на изпълнение. Осигурете перфектна визия чрез директен преход към трева, декоративни камъни или мулч. Това улеснява и поддръжката при тримиране и оформяне на канта около настилката, а и ще избегнете изграждането на бордюрите, които са по-трудоемки за поставяне и изискват допълнителни разходи по изграждане на бетонна основа и влагане на разтвори, които утежняват и допълнително оскъпяват целият процес.

Semmelrock

Semmelrock Appia Antica combi паваж, сив меланж Semmelrock Klassik combi паваж, кафяв меланж
Semmelrock La Linia combi паваж, светъл гранит Semmelrock Suprema combi плочи, жълто кафяв меланж
Semmelrock Rettango combi паваж, охра Semmelrock Bradstone Milldale плочи сив меланж
Semmelrock Palio combi паваж, антрацит Semmelrock Bradstone Lias плочи пепеливо сив
Semmelrock Naturo combi паваж, светло сив Semmelrock Bradstone Old Town плочи пясъчник

За повече информация – Винербергер.

Може да харесате още...