pixel

Игра за любители и професионалисти организира Кнауф България

Knauf

На 04.03.2014 г. Кнауф България ЕООД стартира игра с гипсовите мазилки MP 75, 40 kg; MP75 L, 30 kg; Bulgips Start, 30 kg; Rotband, 30 kg.

Всеки участник, закупил една торба от гипсовите мазилки Кнауф  ще получи шанса да спечели една от общо 3 430 броя награди Кнауф от следните видове:

– дървен молив
– дървен метър
– чифт ръкавици
– тениска

Всеки участник, закупил един палет от гипсовите мазилки Кнауф получава бонус точки, които може да размени за следните награди:

– гащеризон половинка Кнауф
– гащеризон цял Кнауф
– ватирано яке Кнауф
– шпакла със заоблено острие Matrix 5
– шпакла със заоблено острие Matrix 6
– шпакла с правоъгълно острие Matrix 10
– шпакла с правоъгълно острие Matrix 12

Тримата участника, събрали най-много точки от закупуване на палети с гипсовите мазилки Кнауф ще спечелят една от големите награди на Кнауф:

– 2 х фотоапарат Canon за участниците на 2-ро и 3-то място по брой натрупани точки
– 3- дневна екскурзия за двама в Австрия за участника с най-много натрупани  точки

Актуална класация на участниците в играта ще се публикува в началото на всяка седмица от промоционалния период на интернет страницата www.knauf.bg и на facebook.com/bg.knauf.

MP 75 e гипсова мазилка за машинно полагане. Полага се еднопластово за стени и тавани със средна дебелина на слоя 10 mm.
MP75L е лека гипсова мазилка за машинно полагане с нисък разход на материала 8 kg/m2 при 10 mm дебелина на слоя.
Bulgips Start e гипсова мазилка за машинно нанасяне за вътрешно приложение. Идеална за порест бетон, силикатни тухли, бетонни тухли, смесена зидария или камъни за изграждане на стени.
Rotband е ръчна гипсова мазилка с повишена адхезия и разход на материала 8 kg/m2 при 10 mm дебелина на слоя. Минималната дебелина на един слой мазилка е 5 mm. Изключително подходяща за измазване на стени, тавани, за обръщане на страници на прозорци при смяна на дограма и др.

Пълните условия на играта на: www.knauf.bg

Може да харесате още...